Антон Горохівський: «Попри війну, продовжуємо відновлювати двори та міжквартальні проїзди у Тернополі»

Опубліковано в Соціум 16.09.2022
 
У Тернополі відремонтували двір на вулиці Кривоноса, 3.
 
Про це у Facebook повідомив голова депутатської фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Тернопільській міській раді Антон Горохівський.
 
– Боротьба триває, але й життя – теж! Тож робимо кожен куточок міста затишнішим як для тернополян, так і для українців які знайшли тут прихисток. Завершується ремонт двору на вулиці Кривоноса, 3, який розпочали минулого року.
Завдяки активній позиції місцевих мешканців, допомозі міського голови Сергія Надала та мене як депутата ми відремонтували дорогу, тротуари, систему каналізації, розширили місце для паркування автівок.
Ефективна співпраця влади та жителів міста – можливість зробити Тернопіль кращим для кожного!  зазначив Антон Горохівський.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.