Волонтер з ПАР разом з командою народного депутата Люшняка розвозять гуманітарну допомогу для українців (відео)

Опубліковано в Соціум 31.08.2022
 
 
Волонтер Пітер Фушай вже протягом п’яти місяців допомагає Україні. Зараз він разом з волонтерським штабом "Українська команда" доставляє гуманітарну допомогу для людей, які постраждали від війни.
 
Родом чоловік з Англії, однак проживає у Південно-Африканській Республіці, звідки й приїхав до України ще в березні.
 
Зізнається, просто не зміг стояти осторонь.
 
– Я тут, бо побачив по телебаченню вбитих жінок та дітей. У мене теж росте донька, тож це розбило  мені серце. Те, що робить з вами росія, – огидно і злочинно, – говорить Пітер. – Я полісмен, тож захищати – мій інстинкт. І я роблю це з радістю.
 
Протягом перших трьох місяців він боронив Україну як військовослужбовець. Зараз Пітер возить гуманітарну допомогу на автомобілі, придбаному британськими волонтерами.
 
Днями у волонтерському штабі  "Української команди" його автомобіль наповнили гуманітарним вантажем від діаспори з Канади й Пітер знову вирушив в дорогу.
 
Народний депутат Микола Люшняк подякував Пітеру за підтримку українців.
 
– Щиро дякую Пітеру за його самовіддану допомогу та небайдужість. За те, що залишив все та приїхав, аби допомогти українцям у боротьбі за мир та незалежність. Знаю, що завдяки таким вірним та надійним друзям ми здолаємо ворога зовсім скоро, – зазначає Микола Люшняк.
 
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.