Палатний пропонує залишити нульове мито на ввіз авто: "Залиште людям їх право рятуватися та рятувати!"

Опубліковано в Соціум 17.06.2022

Керівник Волонтерського штабу «Українська команда» Артур Палатний пропонує Верховній Раді залишити нульове мито на віз автомобілів з-за кордону.

Під час війни для багатьох людей власний автомобіль – це єдиний засіб порятунку, заявив він на своїй сторінці у Facebook. 

«Мито на ввіз авто під час війни – це не питання трьох чи п’яти тисяч доларів з машини. Це питання життя десятків тисяч співгромадян, це питання виживання малого бізнесу, питання забезпечення наших героїв на фронті. Для сотень тисяч українців власне авто стало єдиним засобом порятунку, коли вони вибиралися із пекла. Для тисяч волонтерів та малого бізнесу власне авто – це можливість допомагати та підтримувати наших воїнів на передовій. Відбирати в людей можливість на порятунок чи допомогу – недопустимо!» - заявив Палатний.

Він уточнив, що нульове мито потрібно зберегти принаймні для бюджетних автомобілей.

«Звісно, мито на дорогі іномарки преміум-класу можна і треба встановлювати. Але нульове мито на ввіз бюджетних авто, авто для волонтерів та ЗСУ потрібно обов’язково зберегти. Залиште людям їх право рятуватися та рятувати! Залиште нульове мито на ввіз авто з-за кордону!» - закликав керівник «Української команди».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.