Бійцям з Теребовлі передали полегшені бронежилети за стандартами НАТО (відео)

Опубліковано в Соціум 10.06.2022
Понад два десятки полегшених бронежилетів за стандартами НАТО передали бійцям з Теребовлі, які поїхали на передову.
 
Амуніцію вдалося дістати спільними зусиллями волонтерки з Канади Тетяни та народного депутата Миколи Люшняка.
 
Тетяна родом із Тернополя. Дитинство провела в Золотниках. З перших днів війни вона робить все можливе, щоб допомогти українським військовим.
 
– Багато грошей донатять люди, дуже допомагають волонтери та церкви. У Ванкувері є дев’ять церков, одна з них нещодавно назбирала 115 тисяч доларів. Передаємо медикаменти, турнікети, амуніцію. Збираємо усе по ниточці,  каже Тетяна.
 
Гуманітарну допомогу дівчина збирає і передає регулярно. Розповідає, найважче доправити допомогу в Україну. Транспортувати усе необхідне ще з перших днів війни допомагає народний депутат Микола Люшняк.
 
– Українські воїни невтомно боронять нашу землю від рашистів, тому й ми в тилу не маємо права сидіти склавши руки. Потреби військових у техніці та екіпіруванні з кожним днем зростають. Наші воїни мають бути твердо переконані, що їхньою опорою в тилу є мільйони українців, яких вони захищають. Разом ми забезпечимо їх усім необхідним для нашої спільної перемоги!– наголосив Микола Люшняк.
 
Військові вдячні за полегшені бронежилети, адже з таким захистом значно легше виконувати бойові завдання.
 
– Маємо розуміти, що тільки подвигу не вистачить. Треба мати в чому і з чим йти на війну. Завдяки волонтерам ми тепер в броні, тож маємо впевненість, що повернемося додому живими, – зазначив командир відділення Ігор.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.