У столиці все більше переселенців, працюємо над забезпеченням їх всім необхідним, - Артур Палатний

Опубліковано в Соціум 02.05.2022

Внутрішньо переміщених осіб все більше, і волонтерам потрібно мобілізуватись, щоб люди отримали підтримку та допомогу. Про це заявив керівник волонтерського штабу "Українська команда" Артур Палатний. 

Він зазначив, що київська команда волонтерського штабу "Українська команда" нещодавно доставила для переселенців з Маріуполя, Харкова, містечок Луганської області засоби гігієни, медикаменти і продукти харчування. З Кропивницького до Миколаєва доставлено воду, продукти тривалого зберігання, дитяче харчування та інші товари. 

Також волонтерський штаб продовжує допомагати українським захисникам. Вантажів зараз багато, писати можна не про всі, зазначив Палатний. І розповів, що київська команда передала 1500 кг картоплі бійцям ЗСУ і ТРО, які вирушають із столиці у гарячі точки. Кожен вантаж наближає нашу перемогу, підкреслив керівник волонтерського штабу «Українська команда».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.