Понад 40 професійних та сертифікованих бронежилетів передав військовим народний депутат Микола Люшняк (відео)

Опубліковано в Соціум 02.05.2022
 
Військовослужбовці, які готуються їхати на передову, отримали понад чотири десятки бронежилетів 5-го класу від народного депутата Миколи Люшняка.
 
Саме така якісна амуніція може врятувати життя, переконаний військовослужбовець Євген Шамрай. Він та його побратими готуються їхати захищати Україну, тому зараз збирають усе необхідне.
 
– Якісний бронежилет рятує життя. Нам траплялися недобросовісні люди, які продавали неякісну амуніцію. Перша партія бронежилетів, яку ми отримали, прострілювалася кулями наскрізь. Ми звернулися за допомогою до народного депутата Миколи Люшняка. Він передав професійні бронежилети, які також мають сумки для гранат та магазинів. Окрім цього, закупив й усі інші речі, про які ми просили. Тепер мій підрозділ стовідсотково забезпечений,  розповів Євген Шамрай.
 
Бронежилети, які передав військовим народний депутат, можуть витримати не тільки постріли з автомата, а й навіть деякі уламки артилерійського снаряда.
 
Захисники, які відправляються на передову, мають бути забезпечені усім необхідним, аби боронити землю та безжально нищити окупантів, наголошує Микола Люшняк.
 
– Усі наші захисники повинні бути твердо впевнені, що вони забезпечені всім. Коли є надійний тил – перемога буде за нами! Сьогодні моє завдання та завдання усіх українців, які перебувають в тилу, – надати все необхідне військовослужбовцям. Так вони зможуть повноцінно виконати свій обов’язок – захистити Україну та звільнити її від рашистів!  підкреслив Микола Люшняк.
 
Військові дякують усім волонтерам, які їх підтримують та надають усе необхідне. Захисники переконують: перемога за нами!
 
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.