Ще один автомобіль передав для ЗСУ Микола Люшняк, аби протитанкісти знищували ворога

Опубліковано в Соціум 21.04.2022
Українські протитанкісти подякували народному депутату з Тернопільщини Миколі Люшняку за автомобіль.
 
Це вже далеко не перша автівка, яку Микола Володимирович передає військовим спільно з «Благодійним фондом “УКРАЇНСЬКА КОМАНДА”».
 
Подяку на своїй сторінці висловив й захисник Михайло Ухман. Він наголосив на тому, що наша армія зможе перемогти, якщо буде мобільною, швидкою і підкованою технічно. У цьому нашим воїнам, як завжди, мають допомогти волонтери, бізнес, діаспора і просто небайдужі українці.
 
– Мене часто просять наші воїни, щоб допомогти їм джипами або "пікапами". Просять хлопці, які перевозять міни, снаряди, патрони, протитанкові ракети і тому подібне. Просять хлопці,  які знаходяться в полях. Коли випадає дощ, тільки таке авто може пройти. Друзі, прошу, не будьте байдужі. Ми на своїй землі, тому наша армія не має відчувати потреби в чомусь. Тільки разом з нашими воїнами, ми знищимо російських окупантів і зможемо повернутися до мирного життя. Тільки так – іншого вибору в нас не має.  Тому щиро подяка від підрозділу українських протитанкістів, лине до народного депутата  - Миколи Люшняка. Завдяки пану Миколі, наші воїни мають можливість виїжджати куди потрібно і знищувати російських потвор,  написав Михайло Ухман.
 
Він зазначив,  що це вже не перше авто, яке передав на фронт Микола Володимирович. Один з автомобілів перебуває зараз в одному спецпідрозділі на східному фронті. Його мобільна група, озброєна протитанковими гранатометами, днями знищила бронеавтомобіль і піхоту московських окупантів.
 
– Пане Миколо, наші воїни передають вам щиру подяку. Тепер чекаємо результат від наших протитанкістів на іншому напрямку. Друзі, війна триває і вона не закінчиться завтра. Не будьте байдужі, будьмо сильні і з Божою допомогою ми переможемо,  закликав Михайло Ухман.  
 
Микола Люшняк каже, автомобілі були та залишаються однією з потреб наших військових. Саме тому необхідно підготувати та відправити для потреб захисників все більше автівок.
 
– Ми твердо переконані, що Україна переможе навалу рашистів. Боротьба триває, вона не менш напружена, аніж була кілька тижнів тому. Українці не повинні розслаблятися, а мобілізувати усі ресурси, аби допомогти нашим хоробрим воїнам,  наголосив Микола Люшняк.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.