«Всіма силами допомагаємо українським містам»: Микола Люшняк організував 35 тонн гумдопомоги для Чернігова (відео)

Опубліковано в Соціум 13.04.2022
Голова Тернопільської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка», народний депутат Микола Люшняк організував 35 тонн гуманітарної допомоги для жителів Чернігова – продукти харчування, одяг, засоби гігієни.

Микола Люшняк дякує іноземним друзям, аграріям, Тернопільсько-Зборівській архиєпархії УГКЦ, волонтерам партії «УДАР».

– Сьогодні ми готуємо наш гуманітарний вантаж на Чернігівщину. Це одне з перших міст, яке протистояло великій орді та змогло зупинити жорстокий напад рф. Сьогодні Чернігів, як і Харків, Маріуполь, перебуває на межі гуманітарної катастрофи. Наше завдання – всіма силами допомагати українським містам,  зазначив Микола Люшняк.

Голова виконкому організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» у Чернігові Володимир Вінниченко каже, гуманітарна допомога полегшить ситуацію у місті.

– У Чернігові є потреба в ліках, воді, їжі. Останній тиждень місто було практично ізольоване після того, як окупанти зруйнували міст. ЗСУ відкинули ворога від Чернігова, тому ці вантажі, які продовжують збирати на заході України та за кордоном, таки потраплять до нашого міста й полегшать ситуацію,  розповів Володимир Вінниченко.

Долучилися до збору гуманітарної допомоги й військові з Канади.

– Я живу неподалік Ванкувера. Сьогодні я тут, бо прийшов допомогти Україні у будь-який спосіб. Маю військовий стаж – понад 15 років загальної служби в Канаді,  поділився Браян.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.