«Україна сьогодні захищає мир і цінності усього цивілізованого світу», – Віталій Кличко звернувся до депутатів Торонто

Опубліковано в Соціум 07.04.2022
Мер Києва Віталій Кличко виступив онлайн перед депутатами міської ради Торонто — міста-побратима Києва.
 
Про це очільник столиці повідомив у своєму телеграм-каналі.
 
– Подякував за політичну підтримку, яку Канада надає Україні, за санкції проти російського агресора і надання урядом Канади зброї, щоб Україна могла оборонятися і захищати свою незалежність і свободу. Подякував меру Торонто Джону Торі за гуманітарну допомогу Києву та нашій країні. І за те, що Торонто й інші міста Канади приймають сьогодні переселенців з України,  зазначив Віталій Кличко.
 
Він також підкреслив, що за жахливі злочини проти людяності, які Росія скоїла в передмістях Києва, в Маріуполі, в інших містах і містечках України, РФ повинна відповісти.
 
– Демократичний світ повинен розуміти, що Україна сьогодні захищає мир і цінності не тільки своєї держави, а й усього цивілізованого світу. І сьогодні потрібно робити все, щоб негайно зупинити агресора: найсуворіші санкції щодо Росії та її економічна ізоляція, озброєння та всебічна підтримка для України,  наголосив Віталій Кличко.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.