«Дякую за тонни гуманітарної допомоги, які прямують до нас з Німеччини та Іспанії», – Микола Люшняк  

Опубліковано в Соціум 12.03.2022
Сотні тонн гуманітарної допомоги з Німеччини та Іспанії допомагає транспортувати в Україну народний депутат з Тернопільщини Микола Люшняк, надаючи вантажний транспорт.
 
Медикаменти, військова амуніція, продукти харчування для дітей та дорослих – українські діаспори активно збирають та відправляють допомогу на Батьківщину.
 
Микола Люшняк подякував волонтерам за підтримку.
 
– Зараз, у час війни, ми показали усьому світу, що таке справжня єдність. Українці, які живуть в різних країнах, об'єдналися, щоб захистити рідну землю від російських терористів. Завдяки нашим волонтерам, які невтомно працюють, захисники України мають все необхідне, аби боронити нашу землю. Тонни гуманітарного вантажу прямують до нас з Німеччини та Іспанії. Радий, що зміг допомогти волонтерам, надавши транспорт для гуманітарної допомоги, – зазначив Микола Люшняк. – Українські діаспори – це наша міцна підтримка й опора. Вони збирають допомогу, не покладаючи рук, активно поширюють інформацію про війну в Україну, щоб світ ні на хвилину не забував, які звірства творять путінські злочинці на нашій землі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.