«Тернопільщина повинна мобілізувати усі ресурси задля перемоги», – Микола Люшняк

Опубліковано в Соціум 10.03.2022
Тернопільська область повинна залишатися надійним тилом для всієї України та надати теплий прихисток переселенцям.
 
На цьому наголосив народний депутат Микола Люшняк під час зустрічі з головами Микулинецької, Теребовлянської, Хоростківської та Гримайлівської ОТГ.
 
Політик наголосив на тому, що зараз кожен повинен боротися за перемогу – хтось зі зброєю у руках, а хтось – допомагаючи людям, які втратили свій дім й були вимушені тимчасово покинути рідний край через путінських злочинців.
 
– Зараз Тернопільщина повинна підтримувати як і наших захисників та захисниць, так і всіх українців з тих областей, які постраждали найбільше. Дуже важливо, аби жителі області згуртувалися та допомогли тим, хто приїхав сюди в ці нелегкі часи. Кожен з нас може зробити щось для біженців – приготувати спальне місце, принести речі першої необхідності або поділитися харчами, – зазначив Микола Люшняк. – Зараз ми бачимо, що людей, яким довелося залишити дім через війну в громадах області стає більше. Всі ці люди потребують допомоги, яку, я впевнений, ми можемо надати. Адже будучи тут, в тилу, ми маємо згуртуватися як ніколи та забезпечити гідну підтримку Україні.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.