Михайло Головко взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад в Одесі

Опубліковано в Соціум 01.11.2021
Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад, який відбувся в Одесі за участю Президента України Володимира Зеленського.

Одне з ключових питань порядку денного — початок опалювального сезону в Україні.

Михайло Головко відзначив, що в Тернопільській області 100% домогосподарств уже отримали тепло.

— Важливим є рішення, прийняте під час минулого засідання, щодо збереження тарифів на газ для населення на рівні 2020-го року. Водночас, ми закликаємо НАК «Нафтогаз України» виконати умови Меморандуму, підписаного з Урядом та органами місцевої влади. Об’єкти бюджетної сфери у громадах мають отримати теплопостачання за пільговим тарифом! Наразі, виникають проблеми, адже громади досі очікують на підписання угод із постачання природного газу з «Нафтогаз Трейдинг»,  зазначив Михайло Головко.

Голова Тернопільської обласної ради висловив сподівання, що після того, як ці проблеми було озвучено на Конгресі, у НАК «Нафтогаз України» нарешті почують громади та виконають свої зобов’язання.

Також у рамках засідання обговорили питання боротьби з коронавірусом, зокрема, у контексті надання необхідної медичної допомоги хворим на COVID-19 на місцях. Михайло Головко наголосив на тому, що в Тернопільській області є більше 4000 місць у лікувальних закладах, де висококваліфіковані медики готові надавати допомогу краянам.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.