У Скориківській громаді нова дорога з’єднає села Голотки та Кошляки (відео)

Опубліковано в Соціум 28.10.2021
 
Між селами Голотки та Кошляки, що в Скориківській ОТГ на Тернопільщині, прокладають нову дорогу.
 
Аби оцінити якість проведення робіт, в громаду завітав голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.
 
– Комунальне підприємство Тернопільської облради «Наглядбудінвест» оголосило тендер на суму більше 10-ти млн. грн. Перемогла фірма «Глобал Білд Інжиніринг». Відрізок дороги – майже 2 кілометри, – розповів Михайло Головко. – Ця дорога має важливе значення, адже у селі Кошляки ТОВ «Україна»  будує новий сучасний комплекс для великої рогатої худоби на понад 3 тисячі голів. Це – нові робочі місця та великі інвестиції.
 
Якість проведення ремонтних робіт — ключова вимога до їхніх виконавців, наголошує голова обласної ради.
 
– Відвідуючи громади нашого краю, завжди оглядаю ділянки, де тривають ремонти, спілкуюся з підрядниками та виконавцями, а також — місцевими жителями. Мені дуже приємно бачити радість в очах людей, які чекали на хорошу дорогу до свого населеного пункту десятиліттями. Продовжуємо працювати задля забезпечення хорошого результату та безпеки жителів області на автошляхах! – додав Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.