Голова Тернопільської облради ради у складі делегації відвідав у Стамбулі Вселенського патріарха Варфоломея

Опубліковано в Соціум 23.10.2021
Вперше за 30 років з моменту відновлення Незалежності українська делегація на чолі з Архієпископом Тернопільським і Кременецьким Нестором побувала на офіційній зустрічі у Стамбулі з Вселенським патріархом Варфоломієм з нагоди 30-річчя Його інтронізації.
 
Серед делегації – голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.
 
– Для нас із дружиною Мар'яна Головко — за честь бути запрошеними до складу делегації Православною церквою України разом із заступником керівника Офісу Президента України Андрієм Сибігою, Надзвичайним і Повноважним Послом України в Туреччині Василем Боднарем та Генеральним консулом України в Стамбулі Олександром Гаманом з дружинами,  повідомив Михайло Головко.
 
Під час розмови з Вселенським патріархом Варфоломієм голова облради привітав Його від усієї Тернопільщини, презентував наш регіон і передав сувеніри, виготовлені в Тернопільській області.
 
– Вселенський патріарх Варфоломій благословив наш край та завірив у постійній молитві за Україну!  додав Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.