Юні тернополяни мали нагоду стати учасниками Всеукраїнського футбольного турніру

Опубліковано в Соціум 07.09.2021
Впродовж серпня у 13-х областях України було проведено Всеукраїнський футбольний турнір, організований ГО «Об'єднання «УКРАЇНА – НАШ ДІМ». До проведення заходу долучилася і Тернопільщина.
 
Участь у змаганнях взяли понад 1500 юних футболістів.
 
Про це повідомив керівник Тернопільської обласної організації ГО "Об'єднання" "Україна – наш дім" Святослав Півторак.
 
Понад 400 переможців турніру змогли відвідати матч відбору на Чемпіонат світу з футболу-2022 Україна - Франція та побачити ХК «Донбас» у матчі Хокейної Ліги чемпіонів.
 
– Діти – наше майбутнє, і саме від них залежить в якому домі ми будемо жити . Адже Україна – НАШ ДІМ, – каже Святослав Півторак.
 
Керівник Тернопільської обласної організації також зазначив, що надалі Всеукраїнський футбольний турнір проводитимуть на постійній основі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.