У лікарні швидкої допомоги Тернополя замінили усі вікна на суму понад три мільйони гривень (фото, відео)

Опубліковано в Соціум 26.08.2021
У Тернопільській міській комунальній лікарні швидкої допомоги повністю замінили усі старі дерев’яні вікна на нові.

Для цього з держбюджету з ініціативи народного депутата від «Слуги народу» Андрія Богданця було виділено 3 мільйони 200 тисяч гривень.

– Тут були старі дерев’яні вікна часів будівництва медзакладу. Нам вдалося замінити їх усі, аби в лікарні не гуляв вітер. Я приємно здивований тим, як головний лікар Ярослав Чайківський хвилюється, щоб медичний заклад, який він очолює, був передовим та комфортним для людей. Окрім замінених вікон, зараз тут триває перебудова приймально-діагностичного відділення. Уже скоро ми повністю завершимо реконструкцію лікарні швидкої допомоги відповідно до сучасних європейських стандартів й будемо рухатися далі, адже чимало об’єктів у Тернополі потребують повного відновлення,– зазначив Андрій Богданець.

Головний лікар медичного закладу Ярослав Чайківський зазначив, що вже не вперше народний депутат сприяє покращенню умов госпіталізації хворих.

– Замінивши вікна, ми не лише покращили зовнішній вигляд лікарні, а й покращили умови перебування пацієнтів. До того ж, термомодернізація будівлі є дуже важливою, оскільки допоможе економити кошти за тепло в опалювальний період. Вдячні народному депутату Андрію Богданцю за підтримку. Це, до слова, не єдина допомога з його боку. Також він посприяв у виділенні понад 3,7 мільйонів гривень на реконструкцію приймально-діагностичного відділення,  підкреслив Ярослав Чайківський.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.