«Ми — нація переможців! Ми не здалися!», – Михайло Головко з нагоди Дня Незалежності (відео)

Опубліковано в Соціум 24.08.2021
Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.
 
– Щиро вітаю Вас, шановні українці, з 30-ою річницею відновлення Незалежності України!
 
Кращі сини та дочки нашої Неньки віддали найцінніше — своє життя за волю рідної держави. Протягом віків наша свята Земля ставала об'єктом зазіхань з боку загарбників, але ми — нація переможців! Ми не здалися!
 
Ми отримали в спадок від наших батьків, дідів і прадідів звичаї, культуру, мову, й наше завдання сьогодні — це багатство передати майбутнім поколінням! Боротьба за Україну триває і ми повинні зробити все для того, щоб перемогти! Наші діти мають жити в країні, яка не знатиме війни, — могутній та процвітаючій Україні!
 
Вірю, ми будемо справжніми господарями на своїй, Богом даній Землі!  Мирного неба Тобі, Вкраїно! Божого благословення, добра та злагоди кожній українській родині! – наголосив Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.