У Лішні на Кременеччині відбулася Всеукраїнська проща родин загиблих у російсько-українській війні

Опубліковано в Соціум 10.08.2021
Цьогоріч уже вп’яте в селі Лішня на Кременеччині відбулася Всеукраїнська проща родин загиблих у російсько-українській війні Захисників нашої держави.

Участь у прощі взяв голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

– Для мене — велика честь єднатися в спільній молитві за душі мужніх Воїнів, які віддали своє життя за Україну! Вони завжди були, є та будуть прикладом для усіх нас! Про їхню звитягу ми розповідаємо своїм дітям і вчимо бути такими ж Патріотами рідної Землі!

Каплицю-пантеон у Лішні, яку звели неподалік джерела святої Анни, повинен відвідати кожен українець! Саме тут є гранітні плити з іменами загиблих Героїв російсько-української війни з різних регіонів. Ще дві плити освятили під час цьогорічної прощі. Сюди має приходити наша молодь і діти, щирою молитвою та полум’яним словом тут мають гартуватися серця вірних синів і дочок України!

Шановні батьки, матері, дружини, діти, рідні та близькі сучасних Героїв України, з великою повагою та глибоким сумом ще раз висловлюю Вам свою вдячність і шану, низько схиляю голову перед подвигом наших Воїнів! Дякую Всечесним отцям, які очолили спільний молебень! Слава Україні! Слава нашим Героям!  зазначив Михайло Головко.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.