На Чортківщині триває відновлення доріг (відео)

Опубліковано в Соціум 27.07.2021
Тривають ремонтні роботи на дорогах Чортківської громади.
 
Так, у селі Шульганівка відремонтовано майже 1 кілометр дорожнього покриття.
 
Якість проведення робіт перевірив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.
 
– Кошти на відновлення автомобільних шляхів ми спрямували з обласного бюджету. Ремонт проводять якісно, ми, у свою чергу, контролюємо хід виконання робіт, щоб жодна гривня наших податків не було витрачена даремно, а жителі краю були задоволені результатом. Дякую працівникам, які відповідально підходять до своїх професійних обов’язків! Це – тільки перший етап з ремонту доріг. Сподіваємося, що до закінчення каденції буде повністю відремонтовано шлях до Нагірянки, – зазначив Михайло Головко.  
 
Виконує роботи ТОВ «Техно-Буд-Центр» – один із лідерів галузі дорожнього будівництва в Україні. Замовник робіт – комунальне підприємство «Тернопількомунінвест».
 
– Комунальним підприємством «Тернопількомунінвест» на замовлення облради розроблено проектно-кошторисну документацію на поточний ремонт ділянки дороги Стара Ягільниця – Нагірянка. Цей проєкт передбачає ремонт ділянки, довжиною 850 метрів. Тендер виграла компанія ТБЦ. 6 липня підписано угоду, 22 липня бачимо завершальний етап робіт, – розповіла  директор КП «Тернопількомунінвест» Олена Чумак.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.