Тернополян запрошують на масштабне святкування Дня родини

Опубліковано в Соціум 07.07.2021
Цієї неділі, 11 липня, всіх охочих тернополян та жителів області запрошують підтримати українські традиції та разом урочисто відсвяткувати День родини.
 
Цьогоріч уже вдруге у місті Тернополі відбудеться Родинне свято під патронатом голови Тернопільської обласної ради та за підтримки різних релігійних конфесій.
 
– Разом із батьками, дітьми та рідними приходьте 11 липня 2021 року на Співоче поле у парку «Національного відродження» в нашому Файному місті Тернополі. Святкування розпочнеться о 17:00 год. Ми познайомимо вас із особливими сім’ями та родинами нашої рідної Тернопільщини, які зробили вагомий вклад у розбудову й процвітання Неньки-України, – запрошує голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.
 
У програмі заходу – виступ чоловічого вокального квартету «АКОРД». Зірковий гість вечора – Народна артистка України Оксана Білозір.
 
До слова, 2021 рік у Тернопільській області згідно з розпорядженням голови Тернопільської обласної ради проголошено Роком родини.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.