Завершився конкурс на найкращий логотип Західноукраїнського національного університету

Опубліковано в Соціум 13.11.2020

Підбито підсумки конкурсу на новий логотип Західноукраїнського національного університету.

Компетентне журі розглянуло 107 надісланих варіантів логотипів. Усі роботи вирізняються особливою філософією, цікавим дизайном та креативністю. Враховуючи результати голосування, яке було на офіційному сайті класичного університету Тернополя, найкращий дизайн логотипу запропонувала молодіжна група «Лідер». Саме їхня робота набрала найбільшу кількість голосів й прихильність незалежних експертів. Доопрацювавши початкову версію логотипу, робоча група затвердила новий логотип Західноукраїнського національного університету. Запрошуємо дівчат для отримання грошової винагороди – 10 тисяч гривень.

Щиро вітаємо переможців, бажаємо наснаги, успіху в нових креативних проєктах та віри в себе. Пишаємося тим, що молоді люди написали нову сторінку історії Західноукраїнського національного університету, долучившись до ребрендингу закладу вищої освіти.

Дякуємо усім за участь, цікаві ідеї та причетність до літопису поступу європейського університету з багаторічними традиціями і новим нестандартним мисленням.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.