Класичний університет Тернополя запрошує учнівську молодь взяти участь у ІІІ Західноукраїнському форумі «ІТ-перспектива»

Опубліковано в Соціум 05.11.2020

4 листопада 2020 року о 10:00 год розпочнеться ІІІ Західноукраїнський онлайн-форум «ІТ-перспектива» (онлайн: ID zoom meeting 977 9557 6849,

https://zoom.us/meeting/register/tJMqfuytqT0iHt2OlF2VxWCM1A4mSKPxGxmR), до участі у якому запрошуються учні 10-11 класів загальноосвітніх шкіл. Організатори заходу - факультет комп’ютерних інформаційних технологій ЗУНУ та Тернопільський ІТ Кластер.

Метою форуму є популяризація сучасних інформаційних технологій, стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді у галузі інформаційних технологій, створення умов для навчання за ІТ-спеціальностями з паралельним працевлаштуванням в ІТ-компанії.

У програмі зустрічі передбачено:

- презентація ІТ-компаній;

- досвід підготовки ІТ-спеціалістів на факультеті комп’ютерних інформаційних технологій спільно з ІТ-компаніями;

- важливі кроки до здобуття ІТ-освіти;

- схема досягнення успіху;

- презентація зимових ІТ-шкіл факультету комп’ютерних інформаційних технологій ЗУНУ.

У рамках презентації ІТ-шкіл буде проведена реєстрація та здійснюватиметься зарахування на навчання у зимові ІТ-школи факультету. Навчання в школах дозволить виконувати роботи над проектами з грантовою підтримкою та взяти участь у міжнародній конференції ACIT’2021 м. Деггендорф, Німеччина за фінансової підтримки організаторів.

Детальну інформацію про захід можна дізнатися за телефоном (0352) 52-46-43 або написавши на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Форум організовується за підтримки Тернопільської міської ради, Тернопільської обласної державної адміністрації, Асоціації фахівців комп’ютерних інформаційних технологій, Організаторів IEEE 11th International Conference on Advanced Computer Information Technologies. 

Для участі у заході, зареєструйтесь:

https://zoom.us/meeting/register/tJMqfuytqT0iHt2OlF2VxWCM1A4mSKPxGxmR

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.