До класичного університету Тернополя завітав Руслан Стефанчук

Опубліковано в Соціум 27.09.2020

У рамках наукової співпраці Західноукраїнського національного університету та Верховної Ради України в класичному університеті Тернополя побував український правознавець, доктор юридичних наук, професор, Перший заступник Голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук. Науковець зустрівся з ректором ЗУНУ Андрієм Крисоватим та ознайомився з діяльністю закладу вищої освіти: досягненнями професорсько-викладацького колективу, міжнародною співпрацею, якістю надання освітніх послуг.

Гість мав можливість побачити корпуси університету, ознайомитися з матеріально-технічною базою, побувати у бібліотеці електронних ресурсів, навчальних аудиторіях, Міжнародному центрі культури та розвитку, залі перемовин та дипломатичного протоколу, взяв участь у роботі спеціалізованої вченої ради.

Руслан Олексійович погодився прочитати лекцію для студентів Західноукраїнського національного університету, поділитися досвідом роботи.

На згадку про перебування в класичному університеті Руслан Стефанчук залишив у книзі гостей  запис із побажаннями для колективу ЗУНУ, а ректор Андрій Крисоватий гостеві подарував багатотомне видання наукових праць учених Західноукраїнського національного університету.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.