Михайло Головко знову оскаржує у суді посилення карантину в Тернополі

Опубліковано в Соціум 08.09.2020

Народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко обурений посиленням карантинних обмежень.

Свободівець називає такі дії влади залякуванням та зомбуванням українців, а тому знову подав до суду на уряд.

Про це Михайло Головко повідомив на своїй сторінці у Facebook.  

– Відколи «ЗЕвлада» почала залякувати і грабувати українців карантином, я завжди був проти порушення наших конституційних прав! Я знову подаю до суду на дії  уряду Шмигаля. Замість того, щоб подбати про безпеку і здоров'я груп населення, що перебувають у зоні ризику йде зомбування та залякування всієї країни. Я підтримую міського голову Тернополя Сергія Надала, що, хоч і сам захворів на коронавірус втім, залишається справжнім державником і виступає за розумні карантинні заходи на противагу подвійним стандартам уряду, мета яких узурпація влади та ресурсів в Україні,   написав Михайло Головко.

Свободівець також закликає людей чинити опір центральній владі, яка карантинними методами намагається залякати українців, а особливо Тернопільщину, котра має стійку позицію та не йде на повідку в «ЗЕвлади».

Окружний адміністративний суд м. Києва вже зареєстрував позовну заяву політика до Кабінету Міністрів України.

Нагадаємо, у квітні Михайло Головко вимагав визнати Постанову Кабміну № 211 від 11.03.2020 року «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» разом з низкою внесених змін до неї незаконною та нечинною, а дії Кабінету Міністрів – неправомірними. 14 вересня позов розглядатиме Окружний адміністративний суд м. Києва.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.