"Потрібно знайти баланс, але не в бік Епіцентру і Макдональдза", – тернопільські підприємці вимагають у влади однакових умов для всіх

Опубліковано в Соціум 27.04.2020
Під час карантину у Тернополі чималих збитків зазнав малий та середній бізнес. Підприємці кажуть, що не проти зачинитися, однак вимагають однакових умов для всіх. Зокрема, бізнесмени нарікають, що декому влада дозволила працювати.

Про це заявив підприємець Василь Ласій під час протесту, який організували біля Тернопільської ОДА 23 квітня.

"Наша влада за нас взагалі не думає. Люди зараз без роботи. У мене більше 30-ти працівників, всі вони – молодь. Людям потрібна робота, гроші. Потрібно знайти баланс, але не в бік Епіцентру і Макдональдза", – каже чоловік.

Тернополянин говорить, що підприємці усвідомлено пішли на карантин, щоб не наражати на небезпеку людей. Але чоловік не розуміє, чому закрили не усі заклади.

"Якщо хтось працює, а хтось не працює – це лобіювання чиїхось інтересів. Ми такі самі виборці нашої міської влади, ми також сплачуємо податки і хочемо бути в рівних правах з іншими підприємцями. Ми не вимагаємо відкрити одразу усі заклади у мсті, адже розуміємо необхідність впроваджених карантинних заходів. Але наші працівники хочуть їсти, їм потрібні гроші. Можливо, потрібно прийняти певні правила, згідно з якими поволі запускати весь бізнес",  додає підприємець.

Нагадаємо, що 23 квітня, біля Тернопільської ОДА зібрались протестувальники. Люди вимагали скасувати карантин. На мітинг прийшло кілька десятків містян, підприємців та активістів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.