Тернопільський депутат Юрій Смакоуз порадував смаколиками маленьких пацієнтів інфекційного відділення міської дитячої лікарні

Опубліковано в Соціум 09.04.2020
Інфекційне відділення Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні, в якому сьогодні лікують дітей з коронавірусною інфекцією, отримало запас продуктів дитячого харчування та засоби захисту.

Фрукти, смаколики, йогурти, каші, пюре для маленьких пацієнтів, а також маски, захисні комбінезони й бахіли для медперсоналу передав депутат Тернопільської міської ради від фракції «Європейська Солідарність» Юрій Смакоуз, який опікується лікарнею вже декілька років.

Завідувач інфекційного відділення дитячої лікарні Ольга Дивоняк каже, приємно, що є люди, які допомагають у цей складний час забезпечувати комфортне перебування дітей у стаціонарі.

– Юрій Смакоуз із своїми друзями передали необхідні продукти для наших пацієнтів. Це – діти з різних районів Тернопільщини. Родичі не мають можливості відвідувати їх щодня, а тому такі діти потребують максимальної уваги та опіки з нашого боку. Передані продукти є додатком до основного харчування. Список всього необхідного ми узгодили із благодійниками наперед. Юрій Смакоуз вже неодноразово допомагає нашій лікарні. Він – один із ініціаторів масштабного ремонту інфекційного відділення у 2018 році. Також допомагав із закупівлею будівельних матеріалів для ремонту палати декілька років тому. Я дякую всім доброчинцям, які не забувають про наше відділення. У такий нелегкий час ці люди допомагають забезпечувати відповідні умови для діток,  зазначила Ольга Дивоняк.

Юрій Смакоуз каже, діти, які зараз перебувають на лікуванні, потребують не лише посиленої уваги медиків, але й підтримки усіх небайдужих.

– Я дякую усім медпрацівникам, які сьогодні стоять на передовій у подоланні епідемії коронавірусу. Вони, ризикуючи власним здоров’ям, дбають про діток з усієї області. Ми вирішили зробити свій невеликий вклад у забезпечення комфортного перебування дітей в лікарні. Їм потрібні вітаміни та збалансоване харчування, аби побороти цю підступну недугу. Інфекційне відділення дитячої лікарні сьогодні є одним із найпідготовленіших закладів для лікування хворих на коронавірусну інфекцію. Завдяки всебічній підтримці Тернопільської держадміністрації, Тернопільської міської ради, народного депутата VII та VIII скликань Ігоря Побера два роки тому нам вдалось реконструювати це відділення, від роботи якого залежить життя та здоров’я маленьких жителів Тернопільщини,– додав Юрій Смакоуз.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.