Старі образи старих чиновників: Вишнівецьку ОТГ забили при розподілі автомобілів швидкої допомоги

Опубліковано в Соціум 31.03.2020
Одна з найкращих на Тернопіллі Вишнівецька об’єднана територіальна громада дивним чином не отримала один із 42 нових автомобілів швидкої медичної допомоги.

У той час як на Збаразький район за програмою надійшло два таких транспортних засоби екстреної допомоги. Обидві машини дивним чином розприділили на майбутню Збаразьку ОТГ – у самий Збараж та село Заруддя.

Ще у липні минулого року голова ОТГ Володимир Кравець заявив, що жителів Вишнівеччини навмисно обходять стороною у забезпеченні медичної галузі.

– Прикро визнавати, але держава пройшла повз Вишнівецьку ОТГ у плані забезпечення автомобілями швидкої допомоги, – казав тоді голова громади Володимир Кравець. – Ми не отримали жодної підтримки у цьому плані і від обласної влади. Тому вихід довелося самотужки шукати.

Минулого року у Вишнівецькій ОТГ таки придбали користований автомобіль швидкої допомоги у Німеччині, все ж сподіваючись нову «швидку» від держави.

Та коли прийшов час розприділення автомобілів екстреної допомоги, Вишнівець залишився у стороні. Дві швидких спрямували у Збараж та село Заруддя, яке згідно перспективного плану розвитку увійде до Збаразької ОТГ.

Цим фактом вже встиг похвалитися міський голова Збаража Роман Полікровський.

У цьому контексті варто зауважити, що Роман Полікровський має дружні стосунки з начальником департаменту охорони здоров’я Тернопільської ОДА Володимиром Богайчуком. Саме йому пан Полікровський дякує у своєму пості у першу чергу. Окрім того, мер Збаража та керманич медицини області відвідують одну Євангельську церкву.

До слова, голова Вишнівецької ОТГ Володимир ОТГ неодноразово критикував дії обласної влади, очолюваної тоді однопартійцем Богайчука Степаном Барною. Критика стосувалася як блокування тодішнім головою ОДА приєднання сіл до Вишнівецької ОТГ, так і створення власної медичної мережі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.