Відомий аграрій Петро Гадз отримав почесну відзнаку «Меценат року»

Опубліковано в Соціум 24.02.2020
Днями тернопільський волейбольний клуб «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» став срібним призером Кубка України з волейболу.
 
Титульним спонсором команди є відомий аграрій та меценат, голова наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Петро Гадз. Вже майже чотири роки підприємець всіляко допомагає волейболісткам у вирішенні дрібних й масштабних фінансових проблем.
 
Під час матчу 13-го туру жіночої Суперліги України сезону 2019-2020 рр. Петру Івановичу Гадзу вручили відзнаку «Меценат року».
 
– Волейболістки «Галичанки-ТНЕУ-ГАДЗ» – взірець професійності та самовіддачі. Своєю наполегливістю й працею вони здобули для нашого краю не одну перемогу й завоювали почесне місце у волейбольній спільноті. Дівчата довели, що Тернопілля – спортивний куточок України. Я й надалі продовжуватиму підтримувати команду й вболіватиму за неї. Саме за такими молодими та ініціативними людьми – наше майбутнє,  зазначив Петро Гадз.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.