Нові активісти займаються діяльністю, щоб за рахунок когось отримати для себе користь, - тернопільський підприємець відповів на звинувачення так-званих активістів

Опубліковано в Соціум 31.10.2019
Підприємець Василь Ласій, який на вулиці Чорновола в Тернополі орендує земельну ділянку та добудовує на ній тимчасову торговельну споруду, обурився через пустопорожні звинувачення одного із місцевих так-званих активістів.

У понеділок, 28 жовтня так-званий активіст виклав у соцмережі Фейсбук відео. На камеру він повідомив, що наймачі сплачують за оренду території, на його думку, чомусь надто малу суму. Мовляв, тимчасова споруда розміщена у самому серці Тернополя, тож потрібно платити набагато більше.

Василь Ласій не розуміє таких закидів активіста, який у відеозверненні також натякнув і на нечесному отриманні «вигідної» ділянки в центрі міста. Бо ж пан Василь має усі дозвільні документи на розміщення тимчасової споруди, а за оренду ділянки платить таку ж суму грошей, як і інші тернопільські наймачі.

—  Не вважаю за належне «якби» розслідування, яке проводив цей чоловік. У цьому ролику він якось двозначно звинувачує нас у корупції, якою ми не займаємося. Я не давав владі не копійки за отримання права встановити тут кіоск. У нас є дозволи на розміщення спорудження, які були видані на сесії Тернопільської міськради та які мають тривалість терміном до 2020 року. А звинувачення про те, що тимчасова споруда розташована на фундаменті, вважаю неправдивими. Це ж не багатоповерхова будівля, для якої потрібно укладати фундамент. Звичайно, в основу об’єкту ми залили бетон. Бо це ж скляна споруда, яка не може бути розміщена просто на землі. Ми із 2002 року займаємося у Тернополі підприємництвом, чесно платимо податки для міста та даємо людям робочі місця. Не розумію дій цього активіста, який ображає підприємців та йде а конфлікт, вбачаючи у цьому власну вигоду. Наше приміщення добре оснащене всіма необхідними системами.

Мені чомусь заявляють, що ми повинні плати за оренду в десятки разів більшу суму. Тільки згідно з яких підстав ми повинні переплачувати, слухаючи пустопорожні заяви активістів. Ми чесно виплачуємо ту суму, яку платить будь-який чесний підприємець у Тернополі. Ні копійки більше, ні копійки менше! — наголосив  Василь Ласій.

Підприємець також наголосив, що готовий пройти будь-які поліграфологічні тести, аби довести, що отримав приміщення під оренду без будь-яких нечесних афер-махінацій.

Пан Василь також наголосив, що не важко здогадатися, що так-званий активіст будує свої пустопорожні звинувачення з метою очорнення невинних людей та отримання власної вигоди.

— Наші нові активісти займаються своєю діяльність, на мою думку, виключно для того, щоби за рахунок когось отримати для себе користь. Це, насамперед, просування у певні владні органи. На жаль, такі особи не бажають розуміти та підтримувати підприємців, не збираються нічим їм допомагати, а тільки заважають законній діяльності. Якщо такі люди будуть при владі, то що доброго нам чекати від цих «активних» громадян. Зазначу, що такі активісти й раніше конфліктувати зі мною, намагаючись підірвати мою репутацію та приписувати абсурдні й неправдиві звинувачення.

Ми доклали немало зусиль для того, щоби свою торговельну споруду розмістити якісно, надійно та зручно. Ми довго та сумлінно працювали над проектом, змінювали, удосконалювали й нарешті його затвердили. Бо ми переймаємося за якість продукції, яку готуватимемо та продаватимемо тернополянам. Нам важливо, щоби було дотримано всі норми зберігання їжі, щоби робітникам було зручно працювати. І, сподіваємося, у нас усе вийде. Бо навіть у Львові немає подібних тимчасових споруд для продажу смаколиків. Наприклад, в деяких місцях працівники змушені залишати свої торгові точки та йти у вуличні туалети за потребами. У нас же всі зручності оснащені всередині. До того ж споруду ми зобов’язані були зробити добросовісно, аби та надійно стояла та не виникало ніяких несправностей, — наголосив підприємець.

Василь Ласій сподівається, що в активіста таки прокинеться совість і чоловік не займатиметься самопіаром на чесних та відкритих у своїй діяльності тернопільських підприємцях.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.