Активну молодь Тернополя запрошують на День кар’єри ЄС

Опубліковано в Соціум 04.04.2019
Вже незабаром – 11 квітня, у стінах Тернопільського національного економічного університету відбудеться День кар’єри ЄС.
 
До участі в освітньому заході запрошують долучитися студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадяни.
 
Як розповідають організатори Дня кар’єри ЄС, метою заходу є в першу чергу ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді в контексті європейської інтеграції України.
 
На учасників заходу чекатимуть цікаві та корисні тренінги, панельні дискусії, на яких виступатимуть успішні та кваліфіковані тернополяни. Також в межах ТНЕУ діятиме ярмарок вакансій, де кожен охочий матиме нагоду знайти для себе цікаву роботу, дізнатися про перспективні професії, особливості ринку праці тощо.
 
– Під час заходу гості зможуть дізнатися про світові і європейські тренди в питаннях професійних компетентностей; про те, як задовольнити попит роботодавців у кваліфікованих кадрах; можливості навчання та стажування. Крім того молодь отримає поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, а також зможе провести консультації з представниками комерційних компаній, – зазначають організатори.
 
Загалом освітній захід відбудеться 11 квітня за адресою вул. Львівська, 11, м. Тернопіль, Тернопільський національний економічний університет, і триватиме від 10 – до 17 години.
 
Програма:
 
11.00-11.30        Відкриття заходу за участі ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого; Оксани Десятнюк –проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність та інноваційний розвиток); Леоніда Бицюри –заступника міського голови Тернополя; Олени Васильків – керівника Інформаційного центру ЄС у Тернополі; Тараса Демкури – віце-президента з питань регіонального розвитку, керівника регіонального представництва у Тернопільській області Міжнародної торгово-промислової палати IСС Ukraine.
 
11.00-15.00        Робота Ярмарку вакансій
 
12.00-14.00        Панельна дискусія «Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз»  Спікери: Едуард Кольцов, начальник Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області; Тарас Демкура, віце-президента з питань регіонального розвитку, керівник регіонального представництва у Тернопільській області Міжнародної торгово-промислової палати ISS Ukraine, Уляна Коруц, начальник відділу міжнародних зв’язків ТНЕУ, Василь Олещук, директор Тернопільського обласного центру зайнятості, Анатолій Куриляк, директор Тернопільського міського центру зайнятості, Оксана Стець, консультант зі стратегічного розвитку, маркетингу та брендингу, екс-директор з маркетингу компанії «Молокія».
 
13:00-14:30        Тренінг про можливості для молоді програми  Єразмус+  від Представництва ЄС
 
14:00-15:30        Тренінг 1: Трудовий договір vs Трудовий контракт: практика ЄС (тренер Наталія Бачинська, адвокат, керуючий партнер компанії Partners Group)
 
14.00-15.30        Тренінг 2: Створення особистого бренду (тренер Лариса Овчарук, бізнес-тренер)
 
15:30-16:50        Тренінг 3: Від якісного резюме – до успішної кар’єри: критерії набору персоналу й основні вимоги до кандидатів на посаду (тренер Ольга Гродська, начальник відділу кадрів ТНЕУ)
 
15:30-16:50        Тренінг 4: Особистісне зростання – запорука успішної самореалізації (тренер Елеонора Ященко, директор тренінг-центру «Лідер»)
 
За подальшою інформацією прохання звертатися: +380965516085 Уляна Коруц, +380678013245 Олена Васильків.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.