Оренда авто у Тернополі: на що звернути увагу та яку компанію обрати

Опубліковано в Економіка 05.06.2024
Щоб відправитися у туристичну подорож чи відрядження, не обов’язково мати власне авто. Ви можете доступно орендувати безпечний та комфортний автомобіль.  
 
У цьому матеріалі ми розповімо, як орендувати машину легко та швидко, тож читайте далі.
 
Ретельне планування оренди та вивчення її умов допоможуть уникнути неприємностей. Ви можете орендувати машину майже у кожному місті. Наприклад, сервіс по оренді автомобіля в Тернополі пропонує клієнтам найрізноманітніші автомобілі – від звичайних до елітних.
 
На що варто звернути увагу при виборі авто?
  1. Окресліть потреби. Визначтеся з метою оренди автомобіля – відрядження, сімейна подорож, поїздка наодинці чи з друзями. Залежено від цього обирайте тип та розмір транспортного засобу.
  2. Знайдіть надійну компанію. Дослідіть ринок оренди авто. Промоніторте відгуки на форумах, у соцмережах, запитайте поради друзів. Так ви зможете обрати компанію з надійною репутацією.
  3. Вивчіть вимоги до водія. Кожна компанія, яка надає авто в оренду, звісно, має вимоги до водія – вік, стаж, водійське посвідчення тощо. З’ясуйте, чи відповідаєте ви поставленим вимогам.
  4. Оформіть оренду. Якщо усі вимоги та пропозиція вас влаштовує, оформіть договір оренди. Уважно читайте усі документи перед тим, як підписувати їх – умови повернення, страхування, штрафи тощо.
  5. Уважно огляньте авто та перевірте його стан перед виїздом. Огляньте машину на наявність подряпин чи інших пошкоджень, перевірте зовнішній вигляд та стан салону.
  6. Дотримуйтеся правил. Якщо ви взяли авто в оренду, обов’язково дотримуйтеся правил угоди, а також, звісно, правил дорожнього руху.
  7. Поверніть автомобіль. Компанія перевірятиме стан авто після завершення терміну оренди. Будьте присутнім під час цього. Упевніться в тому, що вам надали всі необхідні документи, які підтверджують повернення автомобіля.
NamaRent – оренда авто у Тернополі
 
Одним із найнадійніших сервісів з оренди авто у Тернополі є NamaRent. Компанія пропонує найрізноманітніші авто – бюджетні, комфортні, бізнес, кросовери, преміум 4х4 тощо.
NamaRent пропонує авто як на короткий термін, так і на тривалий. Умови до орендаря – вік не менше 21 року, водійське посвідчення та стаж кермування від 2-х років, наявність банківської картки. Важливою перевагою є гнучкість оренди, адже ви можете забрати автомобіль у будь-якому місці, де вам буде зручно.
Навіть якщо власне авто вам поки недоступне, ви можете насолодитися поїздкою завдяки NamaRent!
 
 
 
 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.