Як ефективніше використовувати паливо у техніці?

Опубліковано в Економіка 28.05.2024
Для того, аби відстежувати споживання палива у транспортних засобах та мати змогу контролювати ефективне споживання пального, радимо використовувати датчик рівня палива з інтерфейсним виходом ДУТ.І “Стріла”.
 
Придбати його ви зможете за посиланням: https://microtronic.com.ua/obladnannia/datchyky-rivnia-palyva/dut-strila.
 
А що ж це таке та чому він важливий для справного функціонування техніки ми розповімо у цій статті.
 
Чому вам потрібен ДУТ.І “Стріла”?
 
Датчик рівня палива “Стріла” здебільшого використовують у сільськогосподарській, будівельній, автомобільній техніці тощо. Це допомагає ефективно використовувати ресурси, завдяки розумінню наявного обсягу палива, що є у техніці. Це буде корисно як для приватних осіб, так і для бізнесу.
Датчик виконує кілька основних функцій.
Відстежування рівня палива. Це його основне завдання. Це допоможе водієві заздалегідь спланувати заправку техніки та позитивно вплине на ефективність виконання робіт.
Уникнення зупинок через нестачу пального. Чітке розуміння кількості наявного пального допоможе уникнути непередбачених зупинок техніки, що допоможе зекономити час. Особливо важливо це для комерційного транспорту, адже непередбачені зупинки техніки чи автотранспорту можуть потягнути за собою фінансові збитки.
Оптимізація використання пального. Ще одна перевага: розуміючи кількість наявного палива, водій зможе ефективніше планувати маршрути та тим самим зекономити пальне.
Керування автопарком. Якщо ми говоримо про великі автопарки, то  датчики рівня палива там нерідко поєднують з системами моніторингу транспорту. Це допоможе власникам відслідкувати загальні витрати палива та контролювати його споживання.
 
Датчик рівня палива “Стріла”: надійність та довговічність
 
У датчика рівня палива “Стріла” багато переваг над іншими моделями. А саме:
– точність – цей датчик забезпечує високий рівень точності вимірювань, що допоможе водієві ефективніше використовувати техніку;
– універсальність – датчик добре працює з різними видами техніки та транспортних засобів;
– надійність – “Стріла” має міцну конструкцію та добре працює навіть у суворих умовах. Добре витримує коливання температури та вплив агресивного середовища;
– довговічність – датчик створено з якісного та міцного матеріалу, тож він довго виконуватиме свою роботу. 
 
Датчик та іншу техніку ви можете придбати на ресурсі “Мікро Тронік” : https://microtronic.com.ua/. Компанія вже 16 років працює на українському ринку. Досвідчені фахівці допоможуть підібрати найкращі рішення у галузі автоматизації обліку та контролю палива і транспорту.
 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.