Ферма печериць Fungi Farm з Тернопільщини бере участь у проєкті з підвищення підприємницького потенціалу

Опубліковано в Економіка 23.11.2023
Фінансовий директор найбільшої ферми печериць в Тернопільській області Fungi Farm бере участь у проєкті «Доступ до фінансування та підтримка стійкості ММСП в Україні».
 
Він  передбачає не тільки можливість отримання кредиту та гранту на його часткове погашення, а й доступ до фахового консалтингового супроводу від CMC-Ukraine.
 
Під час консультаційних зустрічей вдалося сформувати ідею розвитку компанії в контексті нових трендів, викликів війни та змін у бізнес-середовищі; описати бізнес-модель з уточненням клієнтських сегментів, особливостей їх запитів та ціннісної пропозиції для них; визначити бізнес-процеси та ресурси створення цієї цінності. В результаті в компанії «Фанджі Фарм» розроблена та діє спрощена фінансова модель для вирощування печериць та продажу їх за різними каналами.
 
– Робота з консультантами дає паливо, щоб рухатись далі. Це – не екзамен, а партнерство, сумісний розвиток. І гарна інвестиція часу. Рано чи пізно питання стратегічного бачення необхідно розуміти. Замість хаосу отримали інформацію, яка розкладена по поличках. Головний результат – напрацьовані завдання і дорожня карта розвитку: ми продовжуємо вести повний облік витрат, розраховувати реальну собівартість для прийняття управлінських рішень. Прагнемо створити стандарт якості і смаку печериці ТМ Fungi Farm!  зазначив Євген Саловський.
 
До слова, понад 15 років «Фанджі Фарм» вирощують на Тернопільщині високоякісні, екологічно чисті гриби та є одним з найбільших виробників цього продукту в Україні. Компанія сімейна – всі члени родини задіяні в бізнес-процесах та знаються на грибах.
 
З особливим трепетом на  «Фанджі Фарм» діляться вдячними відгуками клієнтів з деокупованих територій. Підприємство почало поставляти продукцію в ці регіони одразу після їхнього звільнення від окупантів. Війна омріяне вікно можливостей – розширити ринок збуту –  перетворила на відповідальну справу. Доставка свіжих грибів на Херсонщину тепер є не  просто бізнес-процесом – це турбота про українців. 
 
 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.