Найбільша ферма печериць на Тернопільщині Fungi Farm отримала міжнародний сертифікат безпечності

Опубліковано в Економіка 08.11.2023
Компанія Fungi Farm, яка займається вирощуванням високоякісних та екологічно чистих печериць, отримала сертифікат HACCP.
 
Це визнаний у всьому світі стандарт для забезпечення безпечності харчових продуктів на кожному етапі їх виробництва, обробки та реалізації.
 
– Наша компанія успішно пройшла аудит та отримала сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів. Це – ще один доказ того, що Fungi Farm вирощує найкращі печериці! Для нашої компанії безпечність продукції та задоволення споживачів – пріоритет. Саме тому ми намагаємося не стояти на місці, а вдосконалювати виробництво з кожним днем. Споживачі можуть не вагатися, які гриби обрати на полицях магазинів, бо вибір очевидний! –розповів фінансовий директор та співзасновник Fungi Farm Євген Саловський.
 
До слова, Fungi Farm – найбільша ферма печериць в Тернопільській області. Понад 15 років тут вирощують високоякісні та екологічно чисті гриби. Команда Fungi Farm – досвідчені технологи з багаторічним стажем, які проходили навчання та стажування на найпопулярніших грибних фермах Польщі. Теплиці знаходяться у передмісті Тернополя – селах Хатки та Пронятин.
 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.