У Бучачі ТМ «Семеро козенят» виготовляє крафтовий сир з натурального козячого молока

Опубліковано в Економіка 29.04.2021
На Тернопільщині торгова марка «Семеро козенят» розширює точки продажу.

Відтепер м’які, напівтверді і тверді крафтові сири, виготовлені з натурального козячого молока, можна придбати у містах Чортків, Монастириська та Бучач. В асортименті компанії «Семеро козенят» – і гауда, і моцарела, і фета в олії.

– Торгова марка «Семеро козенят» пропонує вам сир, виготовлений із натурального  козиного молока. У нас є в наявності багато видів сирів, на різний смак та погляд; тому поспішіть спробувати наші смаколики. Ми – молода команда, яка створює сири з любов’ю і працює на користь та для здоров’я. Можемо запевнити вас, що наші продукти  відповідають високій якості; також пам’ятайте, що «Семеро козенят» – це гарний вибір для вас і, що дуже важливо, – для здоров’я ваших діток. Наш сир ви можете брати і як до білого кисло-солодкого вина для посиденьок з друзями, так і для легкого та корисного снеку,  кажуть в компанії.

Придбати сири «Семеро козенят» можна придбати у:

м. Чортків, вул. С. Бандери, 23, В. Великого, 14

м. Монастириська, вул. Т. Шевченка, 17

м. Бучач, вул. Галицька, 160, М. Лисенка, 10, С. Бандери, 21.

Також замовлення можна оформити на сайті www.7-goats.com чи на інстаграм-сторінці @semero_kozenyat.

Прокоментувати:

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.