Тернополяни мають можливість стати елітою військової розвідки

Опубліковано в Війна Автор  soroka 02.07.2024

Тернополяни мають можливість розпочати навчання у Одеській військовій академії.

Про це повідомили у Тернопільському обласному ТЦК СП.

– Відкрий для себе шлях до неймовірної кар'єри в елітних підрозділах, які формують майбутнє нашої країни. В академії готують справжніх героїв для всіх родів та видів Збройних Сил України, а також для Служби Безпеки України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Служби зовнішньої розвідки України та спеціальної служби транспорту, – розповідають у ТЦК СП.

Охочі можуть здобути такі рівні освіти, як магістратура та бакалаврат за 13 спеціалізаціями.

– На факультеті підготовки спеціалістів військової розвідки та Сил спеціальних операцій ти отримаєш унікальні знання та навички: мистецтво управління діями підрозділів військової розвідки; командування діями підрозділів Сил спеціальних операцій. Також здійснюється підготовка за спеціалізацією: організація розвідувально-інформаційної роботи у військових частинах, з акцентом на забезпечення військ, – кажуть у ТЦК СП. Військова академія в Одесі чекає на тебе! Не втрать свій шанс стати частиною елітних підрозділів, що стоять на захисті нашої Батьківщини.

Контакти для запитань: 

073 157 09 01

 094 950 75 87

 048 794 45 87

 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.