«Погуляти разом – це була наша мрія»: волонтерка «Української команди», яка збирає кошти на протез для чоловіка, розповіла про прогрес у лікуванні

Опубліковано в Війна Автор  soroka 29.05.2024
Волонтерка «Української команди» Тетяна Комісарчук, яка нещодавно оголосила збір на протез для свого чоловіка Артема, оприлюднила зворушливе відео.
 
У ньому вона подякувала за неймовірну підтримку та розповіла, що вперше за тривалий час їм разом з чоловіком вдалося разом погуляти надворі.
 
– Я щиро дякую, любий наш народе, що Ви не залишилися осторонь від нашої проблеми, нашої біди. Ви дали нам надію, перетворили сльози на радість, зі всім решта ми обовʼязково справимося. Ми будемо мати змогу поставити Артему біонічний протез надіюся, зібрано більша половина суми, дякую за поширення, їх було неймовірно багато, дякую за фінансову допомогу, дякую за слова  підтримки, дякую за «дружні банки» і ще сто тисяч дякую за все!  наголосила Тетяна Комісарчук.
 
Нагадаємо, Артем Комісарчук у 2014 брав участь в антитерористичній операції, того ж року потрапив у полон разом із побратимами під Іловайськом. Вже у 2022 знову пішов на фронт і під час виконання бойового наказу отримав важке поранення ноги, через яке медикам довелося ампутувати кінцівку. Героя не зламали ані перебування в полоні, ані втрата ноги. Окрім цього, Артем отримав пошкодження ока та велику рану стегна з відкритим переломом. Коли чоловік перебував у лікарні, медики не були впевнені в його одужанні. Тривалий час перебував на лікуванні у Польщі. Віднедавна – в Україні, де йому ампутували ногу. Операція була дуже важка, лікарі не були впевнені, що чоловік виживе Тетяна оголосила збір на протезування. Артема планують відправити до США. Ціна протезування – 3 мільйони гривень.
 
Волонтерка буде висвітлювати всі процеси лікування і реабілітації чоловіка, кошти будуть чекати моменту протезування.
Збір ще триває! Реквізити:
ПРИВАТБАНК: 5168 7450 2764 3243
МОНОБАНК: 5375 4112 1810 0068 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.