Ekoflow, медикаменти та аптечки: «Українська команда» Тернопілля знову відправила багато потрібного на передову

Опубліковано в Війна Автор  soroka 28.03.2024
«Українська команда» Тернопільщини відправила черговий вантаж на фронт.
 
Допомогу отримали військові медики 85 батальйону, 105 бригада тероборони ЗСУ на Запорізькому напрямку, 66 окрема механізована бригада імені Мстислава Хороброго на Лиманському напрямку, а також тернополяни, які служать в 150 ОМБр і вирушають на фронт.
 
– Наші волонтери передали зарядну стацію Ekoflow, яка забезпечить автономне електроживлення для всіх необхідних потреб на передовій, забезпечить більш надійну роботу дронів і дозволить нашим захисникам ефективно виконувати бойові завдання. Також від наших швейцарських гуманітарних організацій передали військовим медикам медикаменти, оклюзійні наліпки, декомпресійні голки, ізраїльські бандажі, турнікети, м’які евакуаційні ноші, термобілидну, мультитули. Азавдяки допомозі благодійників з гуманітарноі організації з США Ukraine Forward бойові медики отримають тактичні IFAK аптечки, засоби для лікування ран, переломів, турнікети, абдомінальні бандажі, оклюзійні наліпки, CAT турнікети, кровозупинні бинти, тактичну медицину, – розповів волонтер «Української команди» Андрій Надкевич.  

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.