На Тернопільщині відкрили меморіальну дошку полеглому воїну Івану Ковцуну

Опубліковано в Війна Автор  soroka 27.03.2024

Вчора, 26-го березня, у Національному природному парку «Дністровський каньйон»  відбулося  урочисте відкриття меморіальної дошки в честь загиблого воїна, працівника Парку Івана Ковцуна – капітана ЗСУ, командира роти, який загинув 17 жовтня 2022 року   в  с. Новостепанівка  Донецької області.

Нагороджений відзнакою командувача об’єднаних сил «КОЗАЦЬКИЙ ХРЕСТ»  ІІІ ступеня  та медаллю «СПАСИ І СОХРАНИ».

Про це повідомили у Національному природному парку «Дністровський каньйон».

На урочистій церемонії  відкриття були присутні рідні, друзі загиблого,  представники влади, отці, працівники НПП «Дністровський каньйон» та небайдужі жителі громади. Урочисте відкриття розпочалось з хвилини мовчання та Державного Гімну України.

Право відкрити пам’ятну дошку було надано хресному батьку Василю Кравчуку. Настоятель церкви о. Іван освятив меморіальну дошку та помолився за упокій душі загиблого Героя, – кажуть у природному парку. Після цього учасники заходу поклали квіти та лампадки, низько схиливши голови на знак великої шани та вічної пам’яті.

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.