Через Тернопіль до Польщі зовсім скоро мчатиме швидкісний потяг

Опубліковано в Відеоновини 12.08.2017

Вже незабаром жителі та гості Тернопільщини зможуть дістатися до Польщі потягом.

Фахівці ПАТ «Укрзалізниця» провели переговори з польськими партнерами РКР Intercity, у результаті яких отримали погодження від польської сторони про початок курсування поїзда, перший рейс якого заплановано вже на 24 серпня поточного року.

Нагадаємо, торік в грудні розпочав курсування денний швидкісний поїзд Інтерсіті №705/706 сполученням Київ-Львів-Перемишль через міста Вінниця, Хмельницький та Тернопіль шляхом подовження маршруту курсування поїзда № 747/748 Київ-Львів до станції Перемишль (Республіка Польща) зі зміною нумерації на 715/716. Відтак у даному напрямку, середня населеність якого між Україною та Республікою Польща перевищує 80%, сформувався певний дефіцит сполучення.
До слова, курсування поїздів Київ-Львів-Перемишль через Вінницю, Хмельницький та Тернопіль можливе лише за умови проведення прикордонного та митного контролю в поїзді під час його руху на ділянці Львів-Мостиська-2.

Довідково: З Києва потяг вирушає о 6.50 і прибуває у Тернопіль о 12.14.  До Перемишля пасажири прибудуть о 15.05. Зворотній маршрут за тими ж станціями: з Перемишля відбуває о 13.07, в Тернополі буде о 16.40, а в Києві — о 23.10.

Фото: з відкритих джерел. Відео: TV-4.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.