Продовження «гастролей»: на Тернопільщині тріо грузинців обкрадало квартири

Опубліковано в Життя краю 12.07.2018

Групу квартирних злочинців, які винесли гроші й дорогоцінності з тернопільських помешкань, вже затримали. Про це повідомили на прес-конференції в Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області.

Так, ласими до чужого майна виявились троє громадян Грузії, один із них – колишній житель Вірменії. Тріо зловмисників приїхали до Тернополя попутнім транспортом для того, аби вчиняти крадіжки. Так, одну із квартир гастролери «обчистили» у мікрорайоні Східний, іншу – на БАМі.

– Після того, як до нас надійшло повідомлення про квартирну крадіжку, ми одразу ж почали опрацьовувати відео з камер спостереження. Нам вдалось скласти приблизні описи злочинців. Хоч детальних даних про їхню зовнішність не було, але один громадянин повідомив, що це були особи кавказької національності. Тоді оперативники почали перевіряти квартири, які здаються в оренду, готелі та розважальні заклади. Згодом на лінію надійшло повідомлення, що в одному із орендованих помешкань проживають троє чоловіків, які підпадають під орієнтування. Коли ми продовжували працювати із цим злочином, то отримали вже друге повідомлення про квартирну крадіжку з такими самими ознаками злочину, – розповів заступник начальника ГУНП в області Степан Яцух.

На фото: заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Степан Яцух

Коли іноземці пішли вчиняти наступний злочин, правоохоронцям вдалось їх затримати. Двоє із крадіїв перебували на території України законно, один – незаконно. Особи раніше судимі, адже неодноразово вчиняли квартирні злочини на території Донецької, Київської та Житомирської області. Злочини скоювали у денний час, проникаючи через вікна у квартири, розташовані на перших поверхах.

Головне фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.