Ще один ЦНАП запрацював на Тернопільщині

Опубліковано в Життя краю 05.02.2018

На території Скалатської ОТГ запрацював новостворений Центр надання адміністративних послуг, урочисте відкриття якого відбулось 30 січня. Даний ЦНАП створено в рамках проекту U-LEAD з Європою, який спрямований на покращення якості місцевих послуг для населення.

До початку відкриття Центру було зроблено чимало роботи, аби все відбулось на високому рівні. Вже під час урочистого запуску роботи закладу, до присутніх зі словами подяки та привітань звернулось керівництво області, духовенство та голова Скалатської ОТГ Петро Савончак.

- Все, чого нам хотілося, те, щоб люди мали можливість отримувати адміністративні послуги в своєму місті та громаді. Для цього і відбувається реформа децентралізації. Сьогодні ми бачитимемо, як працівники надавитимуть адміністративні послуги; людям не потрібно буде далеко їхати, а вже тут в самому Скалаті вони зможуть отримати необхідні послуги, – зазначив голова громади.

Вже по завершенню усіх виступів та привітань традиційно було перерізано стрічку та офіційно відкрито Центр надання адміністративних послуг. Після цього наставник УГКЦ у місті Скалат освятив приміщення ЦНАПу, які були підготовлені для обслуговування жителів громади. До речі, скалатчани сподіваються, що з відкриттям подібного центру, швидко зможуть вирішуватись проблеми людей.

На завершення урочистого відкриття у актовому залі відбувся невеликий концерт та нагородження переможців мистецьких та спортивних змагань. Останні організували в громаді спеціально до відкриття ЦНАПу. Загалом нагороджували за призові місця учасників як конкурсу малюнків, так і турніру з міні-футболу та волейболу.

До слова, згадали на відкритті й опорні школи, які створили на території Скалатської об’єднаної територіальної громади. І це є ще одним кроком до налагодження освіти в сільських школах.

Студент ТНПУ ім. В. Гнатюка, Вадим Поладов

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.