В Тернопільській області формують новий батальйон, який буде збивати «Шахеди» (відео)

Опубліковано в Життя краю 02.11.2023

На Тернопільщині формують новий зенітно-кулеметний батальйон. Його завдання – збивати «Шахеди», щоб захистити область від ворога.

Про це під час брифінгу розповів очільник Тернопільської ОВА Володимир Труш.

– Де він розташований – не скажу, бо ця інформація закрита. Це буде зенітно-кулеметний батальйон, який боротиметься з «Шахедами», що летять в нашу область. З цієї метою вже передано два автомобілі. Ще буде передано близько 30 автівок. Величезне дякую донатам і аукціону, який проходив. За  ці гроші і кошти меценатів було придбано і транспортні засоби, і необхідне обладнання. Ми розуміємо, що ворог має наміри при настанні холодів атакувати всю Україну, тому основне завдання цього батальйону – зенітно-кулеметний розрахунок, який буде збивати «Шахеди», – розповів Володимир Труш.

Більше – у відео.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.