У Тернополі пройде 20-й ювілейний фестиваль Jazz Bez

Опубліковано в Життя краю 30.11.2020

У суботу, 5 грудня, у Тернополі пройде 20-й ювілейний фестиваль сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez.

Про це під час пресконференції розповів організатор фестивалю Олег Макогін.

– Хочу нагадати всім, що Jazz Bez – це фестиваль який проходить одночасно в багатьох містах України і Польщі. Фестиваль було засновано 20 років тому назад і тоді участь брали всього два міста – Львів та Перемишель. Останні роки він дуже розрісся але, через події пов’язані з коронавірусом, його проведення цьогоріч було під сумнівом. Проте зараз користуючись моментом, поки не ввели локдаун, ми маємо можливість працювати, – каже Олег Макогін.

Також він зазначив, що при проведенні фестивалю всіх карантинних норм буде дотримано.

У зв’язку з епідемією COVID-19  хочу повідомити всім тернополянам, що ми будемо строго дотримуватися всіх необхідних приписів, які існують. Зал буде заповнено лише на 50%, також  обов’язково просимо взяти з собою захисні маски, – каже організатор фестивалю.

За його словами, якщо з певних причин фестиваль провести вживу таки не зможуть, він пройде у онлайн-форматі. Кошти за придбані квитки, в такому випадку повернуть.

Якщо ж станеться так, що від сьогодні  до 5-го числа він не відбудеться, ми транслюватимемо його онлайн. Він все одно відбудеться, але без глядачів. Проте, нам би дуже цього не хотілося, – каже Олег Макогін. Цього року мистецьке життя практично заглохло, його немає. Ми хочемо, щоб відбулося щось добре, цікаве та веселе і головне, щоб це було наживо. Ми хочемо спілкування і музиканти також дуже цього прагнуть.

До слова, в Тернополі цей фестиваль цьогоріч пройде вже в п’ятнадцяте.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.