У Тернополі відбувся Марш Захисників України (фото)

Опубліковано в Життя краю 23.08.2020

Близько сотні людей пройшли вулицями міста, щоб віддати честь загиблим захисникам та нагадати простим мешканцям, що війна триває.

Марш розпочався на Микулинецькому кладовищі, а саме на Алеї героїв, де відправили панахиду за загиблими воїнами АТО. Після чого учасники маршу попрямували в центр міста, де пройшла офіційна частина заходу.

Під час ходи учасники акції зачитали імена загиблих, щоб віддати їм честь.   

До заходу долучилися близько сотні людей, серед яких більше 60-ти – військові не лише нашої, а й сусідніх областей, каже командир 6-ї резервної сотні ДУКПС Сергій Коновал псевдо «Норд».

– Ми запросили побратимів з Рівненської і Львівської області і разом провели цей марш. Ми зробили це тому, що на 7-й рік війни велика кількість людей просто забувають, що боротьба за незалежність триває досі, – каже Сергій Коновал.  – Вони просто живуть своїм мирним життям і думають, що нічого не відбувається, а ми хотіли їм продемонструвати, що вони помиляються. Ми хочемо, щоб прості  громадяни змінили свою думку і долучилися до нашої спільної боротьби хто як може.

Марш Захисників України проводять вже в друге. Приурочений захід до Дня Незалежності України.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.