Тернопільський борець із бронзою завершив Чемпіонат України

Опубліковано в Життя краю 15.10.2019

Греко-римський борець з Тернополя Арсен Товмасян виборов бронзу на сильнішому чемпіонаті України серед кадетів.

У Кременчуці, з 8 до 11 жовтня, відбувся чемпіонат України з греко-римської боротьби серед кадетів. Змагання проходили у спортивно-оздоровчому комплексі тенісний клуб «Прем‘єр». Участь у турнірі взяли близько 250 борців з різних куточків України.

Тернопілля на змаганнях представили вихованці КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби» міста, серед яких Арсен Товмасян став бронзовим призером.

Успіху тернопільського спортсмена раділи тренери, які готували хлопця до змагань.

—  Свою перемогу хлопець виборов завдяки наполегливій праці над собою. Успішний виступ у змаганнях неможливий без щоденних тренувань. Щоденна праця до сьомого поту, вдосконалення техніки, режим та розпорядок тренувань вимагають від спортсменів значної віддачі. Ми підтримуємо та заохочуємо своїх вихованців до подальшої боротьби. Бо ж успіх вимірюється тим, наскільки ти зумів зрозуміти, що насправді тобі цікаво, важливо. Якщо в тебе немає справжньої мети, стимулу, ти не зможеш змусити себе щодня наполегливо й багато над собою працювати, не досягнеш омріяних вершин. За кожним успіхом, якщо він не одноденний, стоїть велика праця, — наголосив старший тренер Андрій Телебан.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.