Від солодощів та звірят хенд-мейд мешканки Тернопільщини важко відірвати погляд (фото)

Опубліковано в Життя краю 17.01.2019

Такого різноманіття солодощів, які створює своїми руками з фетру жителька Чорткова на Тернопільщині Тетяна Кудрявцева, мабуть, немає в кондитерських магазинах. А настільки милих тваринок, яких втілює в життя жінка, не зустрінеш у живій природі.

Пані Тетяна взялася створювати іграшки саме з фетру, адже з цим матеріалом дуже зручно працювати. Фетр — це щільна спресована вовняна маса. В матеріалу є безліч плюсів: не обсипається, двосторонній; велика палітра кольорів, буває різної щільності і розмірів; його можна не тільки пришивати, але і клеїти.

Як розповіла дівчина, яскравими, м’якими і красивими іграшками з фетру не соромно буде прикрасити кімнату. До того ж вони будуть чудовим подарунком для близьких людей.

—  Створюю вироби з корейського фетру. Іграшки, виконані з нього, дуже стійкі до прання, не линяють і не викликають алергічних реакцій. Для зшивання витвору використовую петельний ручний шов, в рівній мірі може бути використаний як оздоблювальний, декоративний, і як скріплюючий.  Таку іграшку під силу зробити навіть новачкові. Необхідно лише підібрати шаблони. При виконанні іграшки працює ваша фантазія, розширюється кругозір, — поділилася умілиця. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.