У Тернополі вандали позбиткувалися з відомої льотчиці (фото)

Опубліковано в Новини 30.05.2016
Виливши на її портрет червону фарбу.
 
Портрет Надії Савченко, який нещодавно з’явився на стіні будинку по вул. Князя Острозького, 43 – вже встигли зіпсувати невідомі, повідомили в Управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР. Вандали облили портрет льотчиці червоною фарбою та підписали російською «Убийца» в неділю, 29 травня. Як розповів автор малюнку Юрій Цуприк хтось зіпсував портрет Савченко  намірено, адже облили його дорогою фарбою, яка не відмивається.
 
Попри те, що інцидент трапився у неділю, працівники ГТОВ “Мрія”, яке обслуговує вказаний будинок, оперативно відреагували. За допомогою шпателя вони позбулися напису та зафарбували сліди вандалізму. На жаль, відновити вигляд зображення повністю не можливо. Нагадуємо тернополянам, що симпатія чи антипатія до тих чи інших діячів не повинна ставати підставою до псування фасадів будинків, а фарба, вилита на стіну, є проявом вандалізму.

Фото Михайла Жирівського

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.09.2024 soroka
«Українська команда» Тернопільщини передала воїнам зарядну станцію
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує закривати потреби військових. Так, днями волонтери передали…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.