На Тернопільщині триває операція “Зброя та вибухівка”

Опубліковано в Новини 15.09.2018
Протягом 14 днів на території краю триває комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на виявлення і вилучення з нелегального обігу незареєстрованих зброї, набоїв і вибухівки. Їх мета - профілактика та розкриття злочинів, пов’язаних з незаконним обігом вогнепальної зброї.
 
За практичний період операції з незаконно обігу вилучено 1 вибуховий пристрій, 8 гранат та 17 одиниць вогнепальної зброї, серед якої пістолети, гвинтівки, вогнепальні саморобні пристрої та обрізи мисливських рушниць. Мешканці краю також незаконно зберігали у своїх помешканнях понад 800 патронів, та вибухові речовини загальною вагою майже три кілограми.
 
Загалом правоохоронцями відкрито понад 50 кримінальних проваджень, пов’язаних з незаконним обігом вогнепальної зброї, вибухівки та боєприпасів.
 
Вилучена з незаконного обігу вогнепальна зброя, набої та вибухова речовина направлені в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр  МВС для проведення експертиз.
 
Правоохоронці вкотре застерігають: за незаконне зберігання вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки передбачена кримінальна відповідальність.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.