На Тернопільщині за крадіжку півмільйона гривень відповідатиме банкір

Опубліковано в Новини 26.05.2016

Працівниця банку переховувалася від правосуддя за кордоном.

Кременецькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками вчинення працівником фінансової установи кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

   Досудовим розслідуванням встановлено, що працівник банку, діючи умисно за попередньою змовою з групою осіб, незаконно сприяла оформленню 34 кредитних договорів на сторонніх людей та незаконній видачі по них грошових коштів, чим фінансовій установі спричинено збитки на суму 480 000 гривень.

   У зв’язку з тим, що жінка переховувалась закордоном від органів досудового розслідування та суду, з січня 2012 року вона перебувала у міждержавному (міжнародному) розшуку.

   У травні 2016 року правоохоронці затримали банкіра в порядку ст. 208 КПК України. Слідчим суддею Кременецького районного суду їй обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.